• Kotihoivaa suurella sydämellä

    Kotihoivaa suurella sydämellä

    Ystävällistä ja sydämellistä kotihoivaa kaiken ikäisille asiakkaillemme, jotta asiakkaamme voivat asua omissa kodeissaan turvallisesti ja saavat tarvitsemansa avun arkeen.

  • Kotiapu - siivouspalvelua Kalajoella

    Kotiapu - siivouspalvelua Kalajoella

    Anna meidän huolehtia kotisi siisteydestä ja keskity rauhassa elämäsi tärkeimpiin asioihin. Me siivoamme kotisi kuin omamme – luottamuksellisesti ja täsmällisesti.

Ketä olemme?

Olemme kalajokiset sisarukset Minna ja Suvi. Lapsuutemme ja nuoruutemme vietimme Jokisuulla, Plassilla Kalajoella. Siitäpä nimi Jokisuun sai alkunsa. Me kumpikin työskentelimme pitkään koti- ja hoivapalvelussa, kunnes syntyi mahdollisuus jatkaa yrittäjinä itse. Meille molemmille ihmisten auttaminen on lähellä sydäntä ja olemme halunneet tuoda Kalajoelle vaihtoehdon julkiselle palvelulle tai sen tueksi.

Palvelut

Kotihoiva

Tehtävänämme on tarjota ystävällistä ja sydämellistä kotihoivaa kaiken ikäisille asiakkaillemme, jotta asiakkaamme voivat asua omissa kodeissaan turvallisesti ja saavat tarvitsemansa avun arkeen. Haluamme taata jokaiselle asiakkaalle ammattitaitoisen, turvallisen ja luotettavan hoidon kotiin.

  • Omaishoidon lomitus on tarkoitettu omaishoitajille, jotka kaipaavat hengähdystaukoa omaishoitajuuteen tai tarvitsevat hoitajaa omaishoidettavalle omien henkilökohtaisten menojen vuoksi.

    Tutustu

  • Kotona asumisen tukipalvelut ovat yleensä asiakkaan ensimmäisiä avuntarpeita. Iäkkään asiakkaan toimintakykyä ja arjessa suoriutumista voidaan vahvistaa tukipalveluilla, joita voivat olla mm. siivous, asiointiapu, pyykkihuolto, seuranpito kotona ja kodin ulkopuolella.

    Tukipalveluilla on tarkoitus edistää asiakkaan hyvinvointia sekä tukea kotona asumista ja siellä pärjäämistä.

    Tutustu

  • Henkilökohtaisen avun tarkoitus on auttaa avustettavaa toteuttamaan omia valintojaan päivittäisissä toimissa kotona ja kodin ulkopuolella mm. läheisten tapaamisiin ja harrastuksiin. Avun tarkoitus on tukea elämään mahdollisimman itsenäistä elämää ja lisätä hyvinvointia. Apua saa asioihin, joista on vaikeaa tai mahdotonta suoriutua itsenäisesti.

    Tutustu

  • Avustamme kodin arjen tehtävissä, joita voivat olla kodinhoidolliset tehtävät, lastenhoito sekä vanhemmuuden tukeminen. Haluamme vahvistaa ja tukea perheiden omia voimavaroja rakentamalla palvelusta sellainen, mikä vastaa henkilön tai perheen tuen ja avun tarvetta.

    Tutustu

  • Lähihoitajan työn lähtökohtana on ihmisen auttaminen. Lähihoitajamme ovat moniosaajia, joiden työskentely on kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa. Työhön kuuluu mm. asiakkaan hygieniasta, lääkehoidosta ja ravitsemuksesta huolehtiminen. Myös lääkkeiden vaikutusten seuranta on iso osa työnkuvaa.

    Tutustu

Kotiapu

Jokisuun Kotiapu tekee siivouspäivästä viikon parhaan päivän! Kuuntelemme siivoukseen liittyvät toiveesi tarkkaavaisesti ja räätälöimme siivouspalvelun juuri sinun näköiseksesi kokonaisuudeksi.

  • Säännöllinen kotisiivous on vaivattomin tapa varmistaa aina puhdas ja raikas koti, jossa on helppo viihtyä. Viikkosiivous on todellista arjen ylellisyyttä ja vapauttaa sinut nauttimaan arjen tärkeistä asioista.

    Tutustu

  • On sanomattakin selvää, että puhtaus on ehdoton edellytys juhlallisen tilan aikaansaamiselle. Yrityksemme hoitaa joulu-, juhannus-, rippijuhla-, valmistujais-, pääsiäis-, sekä muut juhla- ja sesonkisiivoukset. Pidämme huolen, että juhlatila on upeassa kunnossa lattiasta kattoon.

    Meiltä myös mökkisiivoukset mökkikauden alkaessa ja päättyessä.

    Tutustu

  • Kotiapu huolehtii puolestasi loppusiivouksen toteuttamisesta asunnon tyhjennyttyä. Varmistamme, että uusi asukas pääsee muuttamaan puhtaan raikkaaseen kotiin. Voimme yhdessä sopia tarpeitasi vastaavasta siivouskokonaisuudesta.

    Tutustu

  • Räätälöityjä siivouspalveluja yrityksesi tarpeiden mukaan. Säännöllinen, esimerkiksi viikottain tapahtuva toimitilasiivous edistää henkilökunnan hyvinvointia ja tehokkuutta. Puhdas työympäristö on viihtyisä ja antaa myös mahdollisille asiakkaillenne hyvän ensivaikutelman.

    Tutustu

  • Ikkunoiden pesu voidaan sisällyttää toiveesi mukaan esimerkiksi viikkosiivoukseen, toimitilasiivoukseen tai muutto-/käyttöönottosiivoukseen. Voit myös tilata ikkunoiden pesun erillisenä palveluna – juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii.

    Tutustu

  • Erillisenä palvelu voi tilata myös saunan ja kylpyhuoneen pesun.

    Tutustu

  • Meiltä saat vuokrattua Kärcher tekstiilipesurin vuorokausihinnalla. Puhdista sohvasi, nojatuolisi, matot sekä auton istuimet ja kangasverhoilut vaivattomasti ja nopeasti tekstiilipesurilla, kotona omalla ajallasi, silloin kun sinulle sopii.

    Tutustu

Tiimimme

  • Suvi

    Suvi Siermala

    Yrittäjä, lähihoitaja

  • Minna

    Minna Vierimaa

    Yrittäjä, lähihoitaja

  • Sanna

    Sanna Isokääntä

    Lähihoitaja

  • Nina

    Nina Kontio

    Lähihoitaja

Asiakkailta

Me olemme täällä sinua varten